Service & reperation

Jysk Elservice ApS lægger stor vægt på at give kunderne den rigtige service, vores elektrikere håndtere alle tænkelige installations- og service opgaver, lige fra udskiftning af stikkontakter til opsætning af hårde hvidevarer, samt renovation og nybyggeri.

Vi tilbyder at være en samarbejdspartner som lægger stor vægt på god og håndværksmæssig kvalitet. Som kunde vil du opleve, at vi altid sørger for at drøfte mulige alternative løsninger, der kan spare penge her og nu, men også gennem driften.
Vi står til rådighed med hjælp til hele el-installationen, ring eller send en E- mail og få et rigtig godt forslag samt et fristende fast tilbud.

Tilbud: El-tjek af boligen

Ældre huse kan ofte gemme på et mylder af gamle ledninger og slidte installationer. Dette kan ofte blot være et irritationsmoment, men kan desværre også være årsag til brand i hjemmet.

Derfor vil det være en god idé, sammen med en autoriseret elinstallatør, at gennemgå dine elinstallationer og få rettet op på de fejl og mangler der kunne være.

Vi gennemgår boligens el-installationer for kun kr. 800,- inkl. moms. Der udføres en kortfattet let læselig rapport om el-installationens tilstand. Vi giver uforbindende forslag til forbedringer.

Jysk Elservice ApS er Din sikkerhed for professionel rådgivning og udførelse.

For nærmere information / bestilling af tilbud kontakt

Kontakt os